Galleri 2022

Her kan du se udvalgte billeder fra diverse vandreture og arrangementer.

Grillaften fredag den 17. juni 2022

Grillaftenen blev vanen tro afholdt i Spejderhytten, Prins Burisvej. Mens grillen varmede op, gik vi en lille tur i skoven til skærpelse af appetitten.

Grillmenuen består af to slags kød, pølser, flødekartofler, salat og brød. Efter grillmenuen var der kaffe/te og småkager.

59 deltog i en skøn og hyggelig grillaften.

Billeder udlånt af Svend.

Holstebrovandring pinsedag den 5. juni 2022

110 glade vandrere fra nær og fjern havde benyttet det flotte pinsevejr til at gå en tur i det naturskønne område omkring Holstebro. Der var afmærkede ruter på 5, 10, 15, 22 og 31 km.

Billeder udlånt af Svend og Gert.

Kyst til kyst stien søndag-mandag den 24.-25. april 2022

To etaper på Kyst til kyst stien.

Søndagens program

Vi mødtes kl. 9.30 ved Broengvej 13, Oksbøl, hvor vi parkerede. I bus blev vi herfra kørt til dagens startsted:  Blåvandshuk Fyr. Efter at have gået 5 km på stranden, drejede vi ind i landet og kom til Tirpitz – bunker og museum, hvor vi gjorde holdt for frokost. Herfra videre gennem Oksby Klitplantage og Bordrup Klitplantage, hvor vi besteg Danmarks største parabelklit. En tur op i udsigtstårnet, ca. 5 km fra dagens mål, gav et flot udsyn over de lave enge og Ho Bugt.

Vel fremme ved målet kørte vi til Rolandhytten ved Varde for overnatning og en særdeles lækker middag.

Dagens etape blev på 21 km. 40 deltog i dagens vandring i flot vejr.

Mandagens program

Efter morgenmad og madpakkesmøring kørte vi til Varde, hvor vi parkerede. En bus kørte os kl. 9.15 til gårsdagens slutmål. Vi gik langs Ho Bugt og drejede ved Tarp ned mod Billum og Janderup Enge. I det flade landskab gik det mod Janderup Ladeplads hvor frokosten blev indtaget. Herfra gik det videre forbi Janderup Kirke og mod øst gennem kæret langs Varde Å og forbi Vardehus Slotsbanke, inden vi nåede p-pladsen med vores biler. Her modtag Lars os med kaffe og kage.

34 deltog i dagens vandring i flot vejr. Dagens etape blev på 21 km.

Generalforsamling onsdag den 9. marts 2022

Rita Welander blev valgt som aftenens dirigent. Bestyrelsesmedlemmerne Vagn Madsen og Helle Jensen ønskede ikke genvalg. Det lykkedes ikke at finde to nye bestyrelsesmedlemmer. Birthe Nielsen blev valgt som bestyrelsessuppleant. Forsamlingen udtrykke stor velvillige til at yde den reducerede bestyrelse assistanse med praktisk arbejde. 60  medlemmer deltog i generalforsamlingen.

Dagen derpå vandring søndag den 27. februar

6 km-ruten satte kursen mod Alstrup Sø. Efter at have været en tur nord om søen dukkede rasten op. Fra rasten gik det nu syd om søen tilbage til start.

10-km ruten gik via Langemettevej gennem kolonihaverne ved Ellebæk. Herfra gennem komponistkvarteret og en tur over ’Kælkebakken’. Videre mod Idrætscenter Vest til rasten ved Alstrup Sø. Fra rasten gik det nu syd om søen tilbage til start.

82 deltagere nød en flot tur i strålende solskinsvejr.


Fodslaw repræsentantskabsmøde lørdag den 26. februar

Holstebro Fodslaw var vært for arrangementet, der blev afholdt dels på Naur-Sir Skole dels i Sir Lyngbjerg Centret. Der var overnatningsmuligheder på Naur-Sir Skole fredag og lørdag for de fremmødte. Lørdagen blev rundet af med en festmiddag garneret med musik.

Billeder venligst udlånt af Svend Christensen.


Sir Lyngbjerg Vandring lørdag den 5. februar

I Sir Lyngbjerg Plantage, der tidligere har været et vigtigt folke­ligt samlingssted, kom ruterne forbi Sir Lyngbjergs højeste punkt på 69 m.o.h.

Fra Sir Lyngbjerg Plantage gik 11, 15 og 21 km-ruterne ud i Mangehøje Plantage og Blodmosen. 21 km-ruten tog en afstikker sydpå og kom forbi Naur Kirke, gik igennem den nærliggende præstegårdskov og plantagen i Falsig.

166 deltog i lørdagens vandring. Der var ros til de velafmærkede ruter.


Nytårsvandring lørdag den 8. januar

86 deltagere havde valgt at indlede året med en frisk vandring på 5 eller 10 km i det smukke landskab omkring Holstebro. Og vejret kunne næsten ikke ønskes bedre - det skulle da lige være lidt sne! Der var fælles start fra Laden kl. 13.00, og i madpakkehuset i Vestre Plantage var der kaffe og kage.