Galleri 2019

Her kan du se udvalgte billeder fra diverse vandreture og arrangementer.

Julemotionstur 2. juledag 2019

218 havde valgt at følge tradition med at gå Julemotionsturen 2. juledag. Turen var, som billederne viser, begunstiget af flot vejr.

Julefrokost lørdag den 30. november 2019

Vi mødtes ved Valgmenigheds Kirkens P-plads i Skolegade kl. 9.30. Herfra gik vi nordvest ud af Holstebro med stop ved Idrætscenter Vest. Videre forbi Vestbyens Friskole og ud til Alstrup, hvor Hanne Munch bød på en skarp. Således styrkede, fortsatte vi til den ventende frokost i Naur-Sir Sognegård. I en festlig og hyggelig stemning indtog 78 deltagere her en lækker frokost.

Efterårstur lørdag den 12. oktober

Samkørsel fra Rådhushallen kl. 13.00 til Tvis Mølle Naturlaboratorium. 52 var mødt op for at gå en ca. 6 km tur i det smukke og afvekslende område med Niels som turleder. Efter endt tur blev der serveret  kakao og boller.

Drivvejen 13. etape søndag den 1. september

Vi startede ud i Vilslev, hvor vi i foråret sluttede 12. etape, krydsede Kongeåen og fulgte den et stykke, inden vi af små markveje nåede Ribe. Her var der tid til et lille besøg i Domkirken. Fra Ribe videre af små markveje til Egebæk-Hviding, hvorfra vi i vores biler kørte til overnatning i Brøns Feriecenter og aftensmad på Brøns Kro.

Dagens etaper var på ca. 20 km med 32 deltagere.

Drivvejen 14. etape mandag den 2. september

Efter morgenmad og madpakkesmøring på Brøns Kro kørte vi til Østre Gasse, herfra med bus til Egebæk-Hviding, hvor gårdsdagens etape stoppede. Dagen vandring gik ad landevejen, småveje og læhegn til Rejsby Kirke. Herfra videre i retning af Brøns og gennem skov i udkanten af Skærbæk til Gasse Høje. Efter at have nydt udsigten når vi frem til vores vores biler i Øster Gasse, hvor Lars venter med kaffe. Efter kaffe og kage går det hjemad mod Holstebro efter to dejlige og veltilrettelagte dage på Drivvejen.

Dagens etape var på ca. 20 km med 31 deltagere.

Sommerudflugt til Vesthimmerland onsdag den 21. august

Afgang med bus fra Holstebro kl. 8.00 med stop i Sundstrup Havn for kaffe og rundstykker. Videre til Ulbjerg hvorfra vi gik en tur på enten 3 eller 6 km ud gennem engområdet ved Møllebækken til Ulbjerg Klint. Herfra tilbage til Ulbjerg Formidlingscenter, hvor den medbragte frokost blev fortæret.

Efter frokost videre med bussen til Borup Hede i Simested Ådal; her gik vi en tur på ca. 5 km på heden. Vi passerede Borup Mølle (og den naturlige kilde der i sin tid drev møllen) og Skinders Bro. Fra Borup Hede kørte vi til Virksund Havn, hvor eftermiddagskaffen blev indtaget.

82 deltog i denne spændende tur i fint vejr.

TV MidtVest Vandring tirsdag den 13. august

En stor tak til alle 280 deltagere, der var mødt op at fejre vandringens 25. års jubilæum. Marchforeningen Hosekræmmerne og Sydthy Fodslaw stillede med hold på henholdsvis 43 og 21 - så en lille gave til de to hold. Desuden også en erkendtlighed til Niels Nyman for hans 25. TV MidtVest Vandring.

Grillaften fredag den 14. juni

Spejderhytten i Mejdal dannede ramme for grillaftenen for 65 glade deltagere. Efter en lille gåtur i skoven i det smukke vejr var grillen blevet varm, og vi kunne gå i gang med grillmenuen, der bestod af to slags kød, flødekartofler, salat og brød. Efter grillmenuen stod den på kaffe/te og småkager.

Holstebrovandring pinsedag den 9. juni

Holstebro Fodslaw vil gene takke alle, der med godt humør fra nær og fjern pinsedag kom for at deltage i Holstebrovandringen og derved gjorde vandringen, ikke blot for sig selv, men også for de øvrige deltagere, til en god og spændende oplevelse. 181 deltog i vandringen.

Drivvejen 11. etape søndag den 7. april

Vi mødtes ved Tjæreborg Station og kørte herfra i bus til Toftnæs, hvor vi sidste år sluttede 10. etape. Fra Toftnæs gik vi via Bryndum og Andrup, med kig ind i kirker undervejs, til Tjæreborg. Herfra i vores biler til vandrehjemmet i Ribe for middag og overnatning. 34 deltog i den 20 km lange vandring, der foregik i flot solskinsvejr med temperaturer op på 20 grader.

Drivvejen 12. etape mandag den 8. april

Efter morgenmaden kørte vi til Vilslev Kirke. Herfra i bus til Tjæreborg, hvor dagens vandring startede. Via Sneum og Hunderup, med kig ind i kirker undervejs, kom vi efter en tur på 20 km til vejs ende ved Vilslev Kirke, få meter fra Kongeåen. Efter en kage og en kop kaffe, tilberedt i Lars og Birthes autocamper, gik det hjemad med mange gode indtryk fra to dage på Drivvejen sammen med 34 glade fodslawere.

Flade Sø Rundt lørdag den 2. marts

På Fodslaw Thys vandring Flade Sø Rundt, mødte Holstebro Fodslaw talstærkt op med 50 deltagere.

Sir Lyngbjerg Vandring, søndag den 20. januar

Vandringen var begunstiget af fint vejr – stille, tørt og med en temperatur en anelse over de nul grader. En stor tak skal lyde til de 279 der mødte op, og som med godt humør var med til at gøre vandringen til en hyggelig og spændende oplevelse.