Galleri 2019

Her kan du se udvalgte billeder fra diverse vandreture og arrangementer.

Grillaften fredag den 14. juni

Spejderhytten i Mejdal dannede ramme for grillaftenen for 65 glade deltagere. Efter en lille gåtur i skoven i det smukke vejr var grillen blevet varm, og vi kunne gå i gang med grillmenuen, der bestod af to slags kød, flødekartofler, salat og brød. Efter grillmenuen stod den på kaffe/te og småkager.

Holstebrovandring pinsedag den 9. juni

Holstebro Fodslaw vil gene takke alle, der med godt humør fra nær og fjern pinsedag kom for at deltage i Holstebrovandringen og derved gjorde vandringen, ikke blot for sig selv, men også for de øvrige deltagere, til en god og spændende oplevelse. 181 deltog i vandringen.

Drivvejen 11. etape søndag den 7. april

Vi mødtes ved Tjæreborg Station og kørte herfra i bus til Toftnæs, hvor vi sidste år sluttede 10. etape. Fra Toftnæs gik vi via Bryndum og Andrup, med kig ind i kirker undervejs, til Tjæreborg. Herfra i vores biler til vandrehjemmet i Ribe for middag og overnatning. 34 deltog i den 20 km lange vandring, der foregik i flot solskinsvejr med temperaturer op på 20 grader.

Drivvejen 12. etape mandag den 8. april

Efter morgenmaden kørte vi til Vilslev Kirke. Herfra i bus til Tjæreborg, hvor dagens vandring startede. Via Sneum og Hunderup, med kig ind i kirker undervejs, kom vi efter en tur på 20 km til vejs ende ved Vilslev Kirke, få meter fra Kongeåen. Efter en kage og en kop kaffe, tilberedt i Lars og Birthes autocamper, gik det hjemad med mange gode indtryk fra to dage på Drivvejen sammen med 34 glade fodslawere.

Flade Sø Rundt, lørdag den 2. marts

På Fodslaw Thys vandring Flade Sø Rundt, mødte Holstebro Fodslaw talstærkt op med 50 deltagere.

Sir Lyngbjerg Vandring, søndag den 20. januar

Vandringen var begunstiget af fint vejr – stille, tørt og med en temperatur en anelse over de nul grader. En stor tak skal lyde til de 279 der mødte op, og som med godt humør var med til at gøre vandringen til en hyggelig og spændende oplevelse.

Nytårsvandring, lørdag den 5. januar

Nytårsvandringen, årets første vandring, havde førte ture på 5 km og 10 km. Vi var begunstiget af godt vejr, og 139, store som små, var ude på de smukke ture, og vi kunne efterfølgende nyde kage og kaffe i Laden.