Galleri 2018

Her kan du se udvalgte billeder fra diverse vandreture og arrangementer.

Julemotionstur 2. juledag, onsdag den 26. december 2018

På trods af diset vejr, havde julemotionsturen en flot tilslutning med 239 deltagere.

Julefrokost i Naur-Sir Sognegård, lørdag den 1. december 2018

For at give appetit til en lækker anretning i Naur-Sir Sognegård, lagde vi ud med en tur på ca. 9 km. fra Valgmenigheds Kirkens P-plads i Skolegade. 78 fodslawer deltog i den flotte tur ud til Krunderup og i den efterfølgende dejlige og hyggelige frokost i Sognegården.

Weekendtur (9. og 10. etape på Drivvejen), søndag-mandag den 2.-3. september

Vores sidste etape, 8. etape, stoppede ved Nærildvej syd for Tarm. Så efter lidt buslogistik gik vi om søndagen fra Nærildvej gennem Strellev til Horne kirke, hvor vores biler ventede. Herfra til kaffe og kage i Tambours Have ved Kalsgårde Sø. Rolandshytten, vores overnatningssted, lå nabo til Tambours Have. Lækker mad blev leveret udefra til en hyggelig middag.

Efter morgenmad og smørring af madpakker og lidt buslogistik, startede dagen etape fra Horne kirke. Herfra gennem Varde, med ophold i Varde Miniby, og videre til vores ventende biler i Toftnæs.

I alt deltog 38 i en oplevelsesrig weekendtur, der var begunstiget af højt humør og godt vejr. Begge etaper i turen var på ca. 20 km.

Sommerudflugt til Bramslev Bakker, onsdag den 22. august

Ved ankomsten til Hobro lystbådehavn fik vi kaffe og rundstykker. Herfra startede vandringen i de flotte bakker mod Hobro Golfklub, hvor vi nød vores frokost og den smukke udsigt over Mariager Fjord. Turen tilbage til lystbådehavnen gik langs stranden. Eftermiddagskaffen indtog vi på Hvolris jernalderlandsby, hvor der også blev tid til en omvisning. 74 deltog i denne spændende tur.

Billederne fra turen er udlånt af Svend Christensen.

TV MidtVest Vandring 2018

I flot vejr deltog 143 i vandringen i det smukke landskab ved Vandkraftsøen. Der var afmærkede ruter på 5 og 10 km.

Grillaften, fredag den 8. juni

65 deltog i denne grillaften, der grundet det knastørre vejr, var uden grill. Men stemningen, humøret og maden kom dog ikke til at lide under grillens fravær.

Stoubæk Krat Vandring, 2. pinsedag den 21. maj

Den førte vandring med start fra Skovhytten i Hodsager, bestod af tre forskellige ruter i en spændende natur. I alt deltog 81 i vandringen i flot solskinsvejr.

Holstebrovandring, pinsesøndag den 20. maj

Vandringen, foregik i smukt solskinsvejr, havde trukket 152 deltage ud på de afmærkede ruter, der gik gennem flot og afvekslende natur.

Drivvejen 8. etape, lørdag den 12. maj

Turen gik fra Skjern Station sydpå på stien langs Skjern Enge. Formiddagspause ved Lønborg borgbanke med en formidabel udsigt. Forbi Lønborg Kirke, videre sydover og ud i det åbne land og ind over Lønborg Hede til vores middagspause. Herfra videre mod de ventende biler ved Nærildvej ved A 11.

Turen var på 20 km, og 39 deltog i turen der var begunstiget af fint vejr.

Åbning af ny vandrerute i Husby Klitplantage onsdag den 9. maj

Holstebro Fodslaw deltog talstærkt med 125 deltagere  i åbningen af den nye vandrerute på i alt 16 km i Husby Klitplantage med start fra Helmklink Havn. Med undtagelse af et par nørder, der  gik hele ruten på 16 km, gik alle 8 km af ruten i en flot og spændende natur – og et fantastisk vejr.

Drivvejen 7. etape, lørdag den 14. april

Turen gik fra Højmark Kirke over Dejbjerg  Hede (hvorfra Dejbjerg Vognen stammer), med en afstikker til Hellig Kors Kirken. Herfra  videre mod rakkerhuset Bjørnemosehus, hvor Niels Kvembjerg og Mette Mus boede indtil 1932. En kærkommen middagsrast blev holdt ved Bundsbæk Mølle. Således vederkvægede gik vi videre over heden til målet Skjern Station. 42 deltog i denne flotte vandring  i skønt vejr.

Sir Lyngbjerg Vandring søndag den 21. januar

I diset, men ellers fint vejr, blev vandringen afviklet i et flot og afvekslende landskab med 212 deltagere fra nær og fjern.

Nytårsvandring lørdag den 6. januar

Årets første vandring – Nytårsvandringen – var begunstiget af godt vejr og havde trukket 115 af huse.