Galleri 2017

Her kan du se udvalgte billeder fra diverse vandreture og arrangementer.

Julefrokost, lørdag den 2. december

Inden frokosten skulle indtages i Valgmenighededens Hus i Skolegade, skulle appetitten skærpes med en hyggelig travetur på ca. 10 km. Turen startede ud fra parkeringshuset i Skolegade, gik langs Sortestien og, visse steder, små isglatte villaveje til Frøjparken, hvor en lille opstrammer ventede. Således opstrammet, fortsatte vi gennem Storådalens golfbaner og retur til Skolegade, hvor frokosten ventede. 90 glade fodslawer nød godt af en dejlig frokost i Valgmenighedens hyggelige lokaler.

5. etape på Drivvejen, lørdag den 30. september

Femte etape på Drivvejen på ca. 19 km gik fra Vind Kirke via Vind til Præstbjerg Naturcenter, og videre gennem egekrat og ind i Præstbjerg Plantage. Vi fulgte den gamle Ørnhøj bane, og fortsatte gennem Grønbjerg og frem til slutmålet Nørre Omme Kirke. 35 deltog i turen, hvor vejret var til den våde side.

Sommerudflugt til Thy Nationalpark, onsdag den 23. august

En af de bedste sommerdage faldt på onsdag den 23. august hvor vi var på sommerudflugten til Thy Nationalpark. Vi fik formiddagskaffe ved Vandet Sø og gik derfra en tur gennem Vilsbøl Plantage til Nors Sø hvor vi spiste vores frokost. På vej hjemover var vi ved Stenbjerg Landingsplads og forbi Lodbjerg Fyr. 87 fodslawere deltog i denne fine udflugt.

Holstebrovandring, pinsesøndag den 4. juni

Ruterne førte bl.a. rundt om Vandkraftsøen via hængebroen over Storå, gennem Skovlund Plantage, langs Vegen Å og gennem Vestre Plantage. Der var ruter på 6, 12, 17, 25 og 33 km. Ialt deltog 161 fra nær og fjern i den flotte vandring.

4. etape på Drivvejen, lørdag den 29. april

Fjerde etape på Drivvjen på ca. 21 km gik fra Birkelundskolen via Nr. Felding og Ølgryde Plantage til slutmålet Vind Kirke. De 50 deltagere havde en flot, hyggelig og spændende tur i et varieret landskab. Vejret viste sig fra sin allerbedste side.

3. etape på Drivvejen, lørdag den 1. april

Turen startede i flot solskinvejr fra Gudum Kirke. Herfra sydover med et lille stop ved Klostermølle. Formiddagskaffen blev indtaget i Kærgårdsmølles hyggelige lokaler. Turen fortsatte gennem Fousing og Asp, forbi Asp Kirke og frem til frokostrast ved Linde. Herfra videre via Sir Lyngbjerg Plantage og Krunderup til slutmålet Holstebro. En dejlig tur på ca. 23 km med 41 deltagere.

Sir Lyngbjerg Vandring, søndag den 22. januar

Vandringen, med ruter på 5, 10, 15 og 20 km, startede fra Naur Sir Sognegård og gik gennem Mangehøje Plantage, med lyngklædte gravhøje, og den kuperede Sir Lyngbjerg Plantage. Der deltog i alt 229 i vandringen, der i år, til forskel fra sidste år, foregik i isfrit terræn.

Nytårsvandring, lørdag den 7. januar

Nytårsvandringen, med ruter på 5 og 10 km, startede fra Laden, Brogårdsvej 4, gik ud af byen langs Storå og fortsatte gennem Nibsbjerg Plantage tilbage Laden, hvor kaffe og kage ventede efter en dejlig oplevelse. Der deltog ialt 122 i vandringen.