Afviklede etaper på Drivvejen

Drivvejen 2016 og 2017

1. etape: Thyborøn – Klinkby, lørdag den 24. september

Den første etape af Drivvejen fra Thyborøn til Klinkby på 20 km blev gennemført i smukt vejr med 37 glade deltagere. Vi ser frem til næste etape.

Program og tilmelding: Drivvejen 1. etape 2016

Her kan du se billeder fra turen.


2. etape: Klinkby – Gudum, lørdag den 5. november

Anden etape på Drivvejen på ca. 22 km gik fra Klinkby over Hove, Lemvig og Fabjerg til Gudum. 38 havde trodset det våde vejr for at opleve den spændende natur langs Drivvejen.

Program og tilmelding: Drivvejen 2. etape 2016

Her kan du se billeder fra turen.


3. etape: Gudum – Holstebro, lørdag den 1. april

Tredje etape på Drivvejen på ca. 23 km gik fra Gudum Kirke forbi Klostermølle og Kærgårdsmølle. Herfra videre gennem Fousing, Asp og Linde til Holstebro. 41 deltog i turen, der blev afviklet flot solskinvejr.

Program og tilmelding: Drivvejen 3. etape 2017

Her kan du se billeder fra turen.


4. etape: Holstebro – Vind, lørdag den 29. april

Fjerde etape på Drivvjen på ca. 21 km gik fra Birkelundskolen via Nr. Felding og Ølgryde Plantage til Vind Kirke. De 50 deltagere havde en flot, hyggelig og spændende tur i et varieret landskab. Vejret viste sig fra sin allerbedste side.

Program og tilmelding: Drivvejen 4. etape 2017

Her kan du se billeder fra turen.


5. etape: Vind – Nørre Omme, lørdag den 30. september

Femte etape på Drivvejen på ca. 19 km gik fra Vind Kirke via Vind til Præstbjerg Naturcenter, og videre gennem egekrat og ind i Præstbjerg Plantage. Vi fulgte den gamle Ørnhøj bane, og fortsatte gennem Grønbjerg og frem til Nørre Omme Kirke. 35 deltog i turen, hvor vejret var til den våde side.

Program og tilmelding: Drivvejen 5, etape 2017

Her kan du se billeder fra turen.


6. etape: Nørre Omme – Højmark, lørdag den 28. oktober

Sjette etape på Drivvejen på ca. 22 km gik fra Nørre Omme Kirke via den gamle Ørnhøj bane til Muldbjerg, og over Hover Å videre igennem Spjald til Brejning Kirke. Herfra videre  ind i Mourier Petersens Plantage og til Højmark Kirke.  37 deltog i turen.

Program og tilmelding: Drivvejen 6. etape 2017